Sekretesspolicy

Herrljunga Musteri AB inhämtar ingen information som kan identifiera dig som person (t.ex. namn, adress, telefonnummer eller Mailadress) från denna webbplats, om du inte frivilligt har gett oss denna information. Skicka därför aldrig in dina personuppgifter om du inte vill att dessa ska registreras. Väljer du att lämna dina personuppgifter använder vi det i syfte att tävla om något och då lagras inte dessa längre än tävlingsperioden. Du måste alltid samtycka innan du skickar in dina uppgifter på vår hemsida.

Det kan inträffa att någon registrerar sig på webbplatsen med en annan mailadress än sin egen. Detta kan medföra att vi skickar Mail till mottagare som inte har begärt det. Om detta skulle hända kan du när som helst kontakta oss, så tar vi naturligtvis bort din Mailadress från vår databas. All information lagras i vår svenska databas, som administreras av Herrljunga Musteri AB. Databasen befinner sig fysiskt hos oss i Herrljunga och kan endast kommas åt av Herrljunga Musteri AB.

Automatisk informationsinsamling
I vissa fall samlar vi automatiskt (utan din aktiva registrering) in teknisk information, i samband med att du etablerar kontakt med vår webbplats. Det gör vi med hjälp av så kallade cookies, som vi använder på vår webbplats. Denna information kan inte användas för att identifiera dig. Det kan t.ex. handla om vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder, och domännamnet på den webbplats (referral site) varifrån du kom till vår webbplats.

Herrljunga musteri Mousserande äppelmust
Gurkmeja och Ingefära Shot från Herrljunga Musteri

Företagsuppgifter

Följ oss på sociala medier